About

Om myggmedel.nuSyftet med myggmedel.nu är att på ett oberoende sätt hjälpa folk att hitta ett myggmedel som funkar.Vad erbjududs på myggmedel.nu?:

- redovisning av olika undersökningar av myggmedel

- tips för användning

- möjlighet att dela med sig av myggmedelstips

 

Eftersom myggmedel.nu på ett enkelt och ytterst populärvetenskapligt sätt redovisar olika tips och jämförelser (tagna från vanliga människor), tas inget ansvar för produkterna eller de (ibland väldigt komiska) husmorsknep som det skrivs om. Använd sunt förnuft!

Leave a Comment

{ 9 comments… read them below or add one }

Lisa

Hej,
Vad trevligt att ni uppmärksammat sidan RESA MED BARN och vår information kring myggor. Ser att ni även listar var ni hämtat informationen och vi delar gärna med oss av materialet, men skulle önska en tillbakalänk till sidan ni hämtat hämtat informationen från.

Med vänlig hälsning,
Lisa på resamedbarn

Reply

Admin

Hej!

Nu finns det en länk! Tack för tipset. Hittar du något av intresse på myggmedel.nu så får du naturligtvis länka vidare också ;) . Vilket medel tycker du förresten passar bäst till barn?

Reply

Lisa

Hej Admin,
jag hittade inga andra kontaktuppg. därför svarar jag här.

Vad jag menade med tillbakalänk var med en dofollowlänk till sidan där ursprungsmaterialet hämtades från sidan där innehållet ligger, så att Google inte har några problem med att avgöra den ursprungliga källan till materialet.
Inte en no-follow länk från about sidan ;o)

Mvh Lisa

Reply

henrik

Hittade myggmedel som är godkänt för barn under tre år!!
Noskito, fanns på apoteket :-)

Reply

Rita Ström

Myggmedlet från “Top Secret” på er sida. Är det fortfarande ett aktuellt myggmedel som är/kommer ut på marknaden?

Reply

E Hammarberg

Vår DR 1 – mikroinkapslad aktiv substans icaridin. Högteknologisk, bred-spektrum, lågtoxisk, så gott som doftlös. Lång hållbarhet, lågabsorberande genom huden. Tester och kundreferenser på vår hemsida. – Välkomna.

Reply

Joakim Häggström

Hej,

Vill bara påpeka att er information här på hemsidan är lite missvisande.
NoSkito myggspray och mygglotion är godkänd att användas på barn under 3 år (dock med försiktighet).
Produkten finns på de flesta apoteksbolag.
Mvh
Joakim

Reply

monica ceesay

Hej jag har startat Gambiahjälpen för 1 år sen och vi ska ner till Gambia 17 December och undrar om ni skulle tänka er att skänka myggmedel till barnen i Gambia mvh Monica/Gambiahjälpen 0765606074

Reply

Åsa Plahn

Hej!
Vill gärna komma i kontakt med er för att förse er med ny info och nya bilder på våra produkter från Sjö&Hav. Kontakta gärna mig på asa@sjohav.se

mvh
//åsa plahn
marknadschef, Sjö&Hav

Reply

{ 14 trackbacks }